ΤΕΧΝΗΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ

Εξυπηρέτηση Πελατών

1. Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή προϊόντων, δικαιούστε να το πραγματοποιήσετε εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Η διεύθυνση επιστροφής των προϊόντων είναι η ακόλουθη: 

Spacegreen, Πάτμου 8, 15123, Μαρούσι, Αθήνα.

Μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιθυμείτε, καθώς και για την ημερομηνία παράδοσης. Ο πελάτης επιβαρύνεται τα μεταφορικά επιστροφής των προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών, καλέστε μας στο 2106800032.

2. Ποια είναι τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας μου;

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με ΕΛΤΑ Courier και τα μεταφορικά καθορίζονται από το συνολικό βάρος του δέματος με βάση τον παρακάτω τιμοκατάλογο:

Έως 2 κιλά: 2,50€

2-5 κιλά: 3,50€

Κάθε επιπλέον κιλό: +0,70€

Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας υπολογίζονται στη σελίδα Ολοκλήρωσης Πληρωμών (Checkout). Τέλος, σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα επιβαρυνθείτε το Τέλος Αντικαταβολής (+2,00€). 

3. Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;

Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

- Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (Visa/ Visa Electron, Mastercard, Maestro)

- Πληρωμή με αντικαταβολή (+2,00€)

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εάν επιλέξτε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, με την τοποθέτηση της παραγγελίας το σύστημα σας κατευθύνει αυτόματα στην ασφαλή ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς. Εκεί εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας και στη συνέχεια κατευθύνεστε πάλι αυτόματα στο spacegreen.gr όπου γίνεται η επιβεβαίωση της πληρωμής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε καταθέτοντας χρήματα σε τράπεζα, μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Eurobank ΙΒΑΝ: GR59 0260 3840 0004 9020 0313 606
Πειραιως ΙΒΑΝ: GR76 0172 2150 0052 1509 1006 256

Δικαιούχος: ΑΜΠΑΡΑΡΑΜ ΛΑΪΟΝ ΜΠΡΙΝΤΕΡΣ ΕΕ

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας μετά την κατάθεση.

4. Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα

Η Spacegreen σας εγγυάται ότι τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τις ανάγκες διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία σας κρυπτογραφούνται κατά την εισαγωγή τους στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας, ενώ ιδιαίτερα για τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Μπορείται να διαβάσετε αναλυτικά ολόκληρη την Πολιτική Απορρήτου πατώντας εδώ