ΤΕΧΝΗΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ

Πλεονεκτήματα τεχνητών φυτών

πλεονεκτήματα

ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

Μηδενικός κόπος, χρόνος και κόστος συντήρησης

περισσότερα

Απαλλαγείτε μια για πάντα από τις κηπουρικές εργασίες, τους φουσκωμένους λογαριασμούς του νερού, την λίπανση και τον πάσης φύσεως εξοπλισμό για την συντήρηση και φροντίδα των δέντρων σας.

περισσότερα

Μηδενική απειλή από ασθένειες

περισσότερα

Πείτε αντίο στην πιθανότητα προσβολής του δέντρου σας από αρρώστιες, όπως αυτή που προκαλεί το φονικό κόκκινο σκαθάρι στους φοίνικες. Καμαρώστε το αγαπημένο σας δέντρο για την διαχρονική του υγεία και ομορφιά.

περισσότερα

Μηδενικό αποτύπωμα ριζών

περισσότερα

Τα δέντρα μας θεμελιώνονται καθέτως, στηριζόμενα σε μια ατσαλένια τετράγωνη βάση, δίχως να απλώνουν μακριές, άναρχες ρίζες προς όλες τις κατευθύνσεις. Έτσι δεν απειλούνται τα γύρω κτίσματα και το περιβάλλον έδαφος από την πίεση των ριζών.

περισσότερα

Αντιανεμικά – Αντιοξειδωτικά – Αδιάβροχα – Άκαυστα

περισσότερα

Όλα μας τα δέντρα εξωτερικού χώρου είναι κατασκευασμένα με τις ίδιες προδιαγραφές παραγωγής των πυλώνων φωτισμού οδών. Παραμένουν ανθεκτικά και λειτουργικά σε νερό, χιόνι, υπεριώδη ακτινοβολία και τους ισχυρούς ανέμους. Τέλος καθίστανται άκρως ανθεκτικά σε περίπτωση πυρκαγιάς.

περισσότερα

Μηδενική αναμονή ανάπτυξης

περισσότερα

Κερδίστε πολύτιμο χρόνο, επιλέγοντας σήμερα το ύψος του δέντρου σας. Θα το παραλάβετε άμεσα αντί να περιμένετε χρόνια, καθώς τα περισσότερα δέντρα μεγαλώνουν λίγα μόλις εκατοστά το χρόνο. Επίσης αποφεύγετε το υπέρογκο κόστος αγοράς, μεταφοράς και μεταφύτευσης ενός ηλικιωμένου δέντρου με όλους τους κινδύνους που το συνοδεύουν.

περισσότερα

2 σε 1. Δέντρα: Πυλώνες Φωτισμού

περισσότερα

Αντικαταστήστε τους γκρίζους και άψυχους πυλώνες φωτισμού με δέντρα – φωτιστικά έως και 14 μέτρα ύψους και διανθίστε τον αυτοκινητόδρομο, το πάρκο, το χώρο στάθμευσης, τον πεζόδρομο μεταμορφώνοντάς τους σε χώρους πράσινου και ταυτόχρονα καθιστώντας τους φωτεινούς και ασφαλείς την νύχτα.

περισσότερα

Ζουν δίχως ήλιο και δίχως νερό

περισσότερα

Διακοσμήστε τους εσωτερικούς σας χώρους με δέντρα και φυτά που δεν χρειάζονται τον ήλιο για να φωτοσυνθέσουν και ούτε νερό για να αναπτυχθούν. Ένα εντυπωσιακό, πράσινο ντεκόρ που αντέχει για δεκαετίες φρέσκο και ανθισμένο.

περισσότερα

Αναλλοίωτα στον χρόνο

περισσότερα

Όλα μας τα δέντρα παραμένουν ανθισμένα και αγέρωχα δίχως να φθείρονται από το πέρασμα του χρόνου.

περισσότερα

Οικονομικά

περισσότερα

Η πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι οικονομικότερα σε σύγκριση με το κόστος αγοράς φυσικών δέντρων και φυτών. Η διαφορά αυτή γίνεται ολοένα και πιο σημαντική όσο ο χρόνος περνά. Υπολογίσαμε πως το κόστος διατήρησης ενός φυσικού δέντρου σε έναν εσωτερικό χώρο κατά την διάρκεια δέκα ετών ξεπερνά κατά 40 φορές το κόστος αγοράς ενός δέντρου της συλλογής SPACEGREEN.

περισσότερα

Ευελιξία

περισσότερα

Όλα τα μοντέλα της SPACEGREEN μεταφέρονται σε ασφαλή συσκευασία και εγκαθίστανται γρήγορα και εύκολα, δίνοντάς σας την δυνατότητα να χαρείτε το ίδιο δέντρο σε παραπάνω από μία τοποθεσία.

περισσότερα

Χωρίς περιορισμούς

περισσότερα

Η τεχνολογία της SPACEGREEN σας δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε ένα δέντρο ή φυτό, που ζει αποκλειστικά έξω στην φύση, σε εσωτερικούς χώρους δίχως τον κίνδυνο να μαραθεί από τις πρώτες μόλις μέρες. Τέλος, δεν υπάρχει περιορισμός για το τι δέντρο θα διακοσμήσει το χώρο σας ανάλογα με το αν ευδοκιμεί στην χώρα σας ή όχι.

περισσότερα

Πιστά αντίγραφα

περισσότερα

Έπειτα από δεκαετίες έρευνας και ανάπτυξης, τα τεχνητά δέντρα και φυτά της SPACEGREEN είναι κλώνοι των αληθινών, δυσκολεύοντας ακόμη και έμπειρα μάτια να τα ξεχωρίσουν μεταξύ τους.

περισσότερα

Ασφαλή & Υγιεινά

περισσότερα

Εξαλείφεται ο κινδύνος εμφάνισης δερματικών και αναπνευστικών αλλεργιών που εγκυμονούν ορισμένα τοξικά και δηλητηριώδη φυτά και η χρήση τους είναι ασφαλής, καθώς δεν εκλύουν διοξείδιο του άνθρακα κατά τη νυχτερινή αναπνοή τους.

περισσότερα

Φιλικά προς το περιβάλλον

περισσότερα

Η πλειοψηφία των προϊόντων της SPACEGREEN κατασκευάζεται από οργανικά, ανακυκλώσιμα υλικά συμμορφωμένα με τα διεθνή πρότυπα ποιοτικής (ISO 9001-2000) και περιβαλλοντολογικής (ISO 14001)πιστοποίησης.

περισσότερα